Segway Testbana

Segway är en riktig ”eye catcher” och fungerar perfekt att ha på fotbollscuper, mässor, kundbjudningar, öppet hus, premiärer, i bilhallar etc.

Alla kan köra på en testbana!

Segway är en riktig ”eye catcher” och fungerar perfekt att ha på mässor, kundbjudningar, öppet hus, premiärer, i bilhallar etc. Vi bygger upp en rolig bana med hjälp av konor och annan utrustning på lämplig yta, både inomhus och utomhus, där era besökare och kunder får testa på hur enkelt och kul det är att köra Segway. Vi tar med oss all utrustning som behövs och instruktörerna fixar allt så ni kan koncentrera er på att ta hand om era gäster och kunder.

Alla kan köra på våra testbanor oavsett ålder. Är föraren så pass liten så den inte kan köra själv går en instruktör bredvid och håller i styret och det är en given succé även hos de yngre förmågorna.

Pris: 2500 kr / timme, minsta debitering 2 timmar.
I priset ingår 2-3 Segways.
Skall ni ha ett större event med många besökare och vill ha fler Segways och instruktörer på plats, vänligen begär offert.

I vissa fall kan vi även komma ut kostnadsfritt till företag och idrottsförningar, där kunderna själv betalar när de vill prova att åka på vår bana. Kontakta oss och berätta din idé så ska vi se vad vi kan göra.

Segway-Testbana bara på sommaren?

Arrangera en testbana för Segways går att göra året runt, men på den kalla delen av året så är det alltid bra om vi kan bygga en bana inomhus. Vid mindre snömängd och inte för kallt ute så går det även utomhus under vintern då vi har maskiner som även klarar snö.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller bokningsförfrågan!

KONTAKTA OSS