Segway-Polo

Möt kollegorna eller kompisgänget i en rolig match i Segway Polo, en prefekt aktivitet till både företagsgruppen eller vännerna, t.ex. svensexan eller möhippan.

Segwaypolo-turnering i Loka Brunn.
Segway-Polo-turnering
Segway-Polo-turnering

Alla kan köra!

Möt kollegorna eller kompisgänget i en rolig match i Segway Polo, en prefekt aktivitet till både företagsgruppen eller vännerna, t.ex. svensexan eller möhippan. Segway Polo är en ny tappning av vanlig Polo fast man byter ut hästen mot en Segway istället. Enkelt att komma igång och inga förkunskaper krävs. Aktiviteten passar alla storlekar på grupper, men är ändå bäst lämpad i grupp om 6 – 24 personer för att minska väntetiden mellan matcherna.

Har ni inte kört Segway tidigare så är det inga problem, det är väldigt lätt att lära sig köra och alla får en genomgång och övningskörning innan matcherna drar igång. Segway Polo är något nyskapande och roligt för både de som spelar matchen och för de som står och hejar på. Den fysiska formen på deltagarna spelar ingen roll då det är Segwayens prestanda som sätter ribban.

Efter genomgång och övningskörning så samlas vi och går igenom spelreglerna och sedan kör matcherna igång.

Har ni inte kört Segway tidigare så är det inga problem, det är väldigt lätt att lära sig köra och alla får en genomgång och övningskörning innan matcherna drar igång.

Game ON!

Varje match spelas 3 mot 3 eller 4 mot 4, beroende på hur många ni är. Är ni många deltagare så kan det även bli avbytare i varje lag. Varje match är 2 x 8 minuter men kan komma att anpassas lite beroende på hur många ni är.

Segway Polo går att spela utomhus på en stor gräsplan eller inomhus i gymnastiksal eller i större arena med konstgräs, vilket gör att aktiviteten fungerar perfekt även på vintern.

Vill ni köra inomhus tillkommer kostnad för hyra av inomhusyta.

I priset ingår all utrustning som behövs under Segway Polo så som Segways, planavgränsare, klubbor samt hjälmar, som skall bäras av alla spelare under match.

Lagom stor grupp är ca 9-16 personer, vid större grupper blir det mer väntetid.
Priser från ca 9000 kr för utomhuskörning.

Aktivitetens tid är 2,5 – 3 timmar inklusive genomgång och övningskörning.

Segway-Polo bara på sommaren?

Segway Polo går även toppen att köra inomhus på t.ex. konstgräs eller i en gymnastiksal, därför går denna aktivitet toppen att köra året runt. Vid aktiviteter inomhus så tillkommer hyra av inomhusytan.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller bokningsförfrågan!

KONTAKTA OSS