Möt kollegorna i en lekfull och rolig lagkamp

Segway-lagkamp är en riktigt rolig aktivitet under nästa teambuilding eller konferens.

Hur går det till?

Vi kommer ut till Er med instruktör, Segways och all utrustning som behövs för att ni ska få en rolig och annorlunda kickoff eller företagsevent. Vi ger alla en kort instruktion i körteknik, därefter får alla prova att köra medans vi riggar upp en bana som passar just er grupp. Banan kan vi bygga både inne och ute. Det kan t.ex. vara på företagets parkering, på en gräsmatta, till och med på en öppen yta på ert lager, det fungerar nästan vart som helst.

Att åka Segway är både kul och annorlunda. Grundprincipen är lika enkel som genial; lutar du dig framåt åker du framåt, lutar du dig bakåt så åker du bakåt. Det räcker i regel med några minuter på en Segway så behärskar du grundtekniken!

Något för både stora och små grupper!

Möt kollegorna i en rolig femkamp i grenar som Segway-Basket, Idioten, Slalom etc. Alla våra grenar är riktigt roliga och ingen behöver ha någon förkunskap om hur man åker Segway. Alla deltagare får en genomgång och får testköra lite innan tävlingarna kör i gång.

Våra lagkamper fungerar perfekt i både mindre och större grupper, från 6 personer upp till ca 100 personer är inga problem, men en bra storlek på grupp kan vara 15-30 personer.

Varför inte kombinera en lagkamp med en fin Segway-Tur i Norrköping efter tävlingarna? Vårt mål är att ni ska lämna oss med en härligt upplevelse i minnet som ni kommer prata om länge i lunchrummet.

Har ni egna idéer så vill vi gärna höra dem, så vi kan spåna och planera tillsammans.

Teamaktivitet bara på sommaren?

När det gäller våra lagkamper och företagsevent så tar vi bokningar året runt, då vi även har maskiner som går att åka på snö. Eller varför inte bygga en bana inne på ert lager?

Kontakta oss för en skräddarsydd offert för ditt företag.

KONTAKTA OSS