NYHETER

KFUM tar över Segway Norrköping

16 november 2018|

KFUM Norrköping har genom sitt bolag Norrköpings Äventyrsgolf AB köpt verksamheten för Segway Norrköping. 

www.kfum-norrkoping.se
http://aventyrsgolfen.nu

Segway kommer bli ett komplement till Norrköpings Äventyrsgolfs nuvarande verksamhet med äventyrsgolf, barnkalas och företagsevent. Detta blir ett perfekt sätt att utveckla vårt eventpaket och aktiviteter som vi erbjuder i och runt Folkparken, säger Anders Lidstedt, verksamhetsansvarig Folkparken.

Styrelsen för Norrköpings Äventyrsgolf kommer se över hur vi på bästa […]

Stulen Segway X2 i Norrköping

11 september 2017|

Vi på Segway Norrköping firar!!!
Vår stulna Segway är tillbaka, efter 2 månader på vift! – Idag den 6 november 2017 ringde Polisen i Norrköping till oss och meddelade att de hittat maskinen när de gjorde tillslag i ett annat ärende. Maskinen är nu tillbaka hos oss och vi är superglada över detta!

 

 


Strax före en segwaytur under lördagen den 9 september -17 så blev en av våra Segways modell X2 stulen precis utanför våra lokaler på Plankgatan i Norrköping. Vi […]

Sommarens alla turtider finns nu ute

19 juni 2017|

Vi har nu släppt sommarens alla turtider runt Åbackarna och Waterfront. Massor med turtider hela juni, juli och augusti. Finner ni ingen tur som passar er och ni är minst fyra i sällskapet, hör av er om era önskemål så ska vi se om vi kan öppna en till tur.

Läs om våra turer här…

Rekrytering av sommarpersonal för 2017

16 mars 2017|

Rekryteringen är nu avslutat för denna säsong!

Vi startar nu vår rekrytering av vår sommarpersonal och söker dig som på ett glatt, trevligt och proffsigt sätt tar sig an våra kunder och säkerställer att de får en rolig och härlig upplevelse tillsammans med oss oavsett om det är på en Segwaytur eller under en Segway-lagkamp på ett företagsevent.

Läs mer om jobbet här…

Turtider för april och maj är nu släppta

8 mars 2017|

Vi har nu släppt vårens turtider runt Åbackarna och Waterfront.
Passa på och boka er upplevelse i det vackra vårvädrat redan idag!

Läs om våra turer här…