Segway Norrköping söker turledare och eventpersonal

Att jobba med Segways kan vara ett riktigt roligt sommarjobb, med stundtals högt tempo och hela Norrköping som arbetsområde.

Riktigt roligt extraknäck med fokus på Service och Säkerhet

Vi är ett företag som vänder oss både till privatpersoner och företag som vill ha en härlig upplevelse från en Segway med hela Norrköping och till och med andra städer som arbetsområde.

Vi kör turledda turer i Norrköping på redan förutbestämda slingor i fina miljöer så som Åbackarna, Himmelstalund och nere i City. Alla våra turer är väl genomtänkta och går utmärkt och lätt att ta sig fram rullandes på en Segway.

Vi anordnar även Segway-Lagkamper, Segway-Polo etc. för privata grupper och företag som vill göra något kul och annorlunda på kick-offer, konferenser etc. vilket brukar vara mycket uppskattat för de medverkande.

Vi är ett företag där service och säkerhet kommer i första hand och sedan starten 2014 så har vi många nöjda kunder som lämnat oss med ett stort leende.

Vill du bli vår nästa medarbetare?

Skicka din personliga ansökan till:
info@segwaynorrkoping.se eller till

Segway Norrköping
Box 3006
600 03 Norrköping

Bifoga gärna foto på dig själv.

Vid frågor kontakta Daniel på 011-103301 eller på info@segwaynorrkoping.se

Vi söker dig som är driftig, serviceminded och ansvarstagande

Vi söker nu dig som på ett glatt, trevligt och proffsigt sätt tar sig an våra kunder och säkerställer att de får en rolig och härlig upplevelse tillsammans med oss oavsett om det är på en Segwaytur eller om det är på ett företagsevent.

Jobbet är perfekt för dig som gillar nya utmaningar, för dig som är säljande och vill ha flexibilitet i arbetet. Din personlighet och ditt driv är viktigare än långa utbildningar och höga betyg. Ett stort plus är om du har god lokalkännedom i Norrköping. Meriterande är också om du bar B-körkort då vi även måste kunna åka ut till kund.

Vi söker Dig som är:

  • Serviceinriktad
  • Tycker om att träffa nya människor
  • Talar engelska
  • Driftig, säljande och ansvarstagande
  • Har förståelse att säkerheten är A och O

Vi söker 2-3 personer som kan börja jobba omgående. I maj och juni är arbetstiderna lite oregelbundna, för att sedan i juli bli mer regelbundna och schemalagda då vi kommer ha turtider nästan dagligen.