Företagsevent – kickoff – teambuilding

Dags för teambuilding med din personal eller varför inte bjuda dina kunder på en annorlunda upplevelse?

Hur går det till?

Vi kommer ut till Er med instruktör, Segways och all utrustning som behövs för att ni ska få en rolig och annorlunda kickoff eller företagsevent. Vi ger alla en kort instruktion i körteknik, därefter får alla prova att köra medan vi riggar upp en bana som passar just er grupp. Banan kan vi bygga både inne och ute. Det kan t.ex. vara på företagets parkering, på en gräsmatta, till och med på en öppen yta på ert lager, det fungerar nästan var som helst.

Att åka Segway är både kul och annorlunda. Grundprincipen är lika enkel som genial; lutar du dig framåt åker du framåt, lutar du dig bakåt så åker du bakåt. Det räcker i regel med några minuter på en Segway så behärskar du grundtekniken!

Vad kan man göra?

Vill man ha ett tävlingsmoment så kan vi självklart ordna det. Exempel på tävlingar kan vara; teknikbana på tid eller Segway Basket! Varför inte en Segway Lagkamp om ni är många deltagare på ert event? Har ni lite mer tid för ert event och vill ha något mer fartfyllt så kan vi rekommendera Segway Polo.

Vi har möjlighet att anordna aktiviteter även till större grupper. Så om ni är 1 person eller 100 personer så vill vi gärna höra vad ni önskar göra och ge er förslag på vad vi kan göra för er.

Har ni egna idéer så vill vi gärna höra dem, så vi kan spåna och planera tillsammans.

Öppet bara på sommaren?

När det gäller våra företagsevent så tar vi bokningar året runt, då vi även har maskiner som går att åka på snö. Eller varför inte bygga en bana inne på ert lager?

Kontakta oss för en skräddarsydd offert för ditt företag.

Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller bokningsförfrågan!

KONTAKTA OSS